Reviews

Hier vind je een overzicht van alle reviews die op onze site staan.  Wil jij liever alles features overzichtelijk bekijken ga dan naar de vergelijking.

Business security reviews

Avast Premium Business Security

avast zakelijke securityAvast Software Premium Business Security kost € 55,19 voor 1 apparaat dit is eens stevige prijs voor als je veel apparaten moet beschermen. Er missen een aantal belangrijke functies namelijk: een op rollen gebaseerde administratie, audit mogelijkheden, rapportages en gepersonaliseerde email notificaties die je wel treft in completere veiligheidsproducten zoals Webroot SecureAnywhere Business Endpoint Protection.

Bitdefender GravityZone Business Security

bitdefender icoonAls eerste hebben wij de meest recente uitvoering kunnen beoordelen van Bitdefender GravityZone Business Security, een SaaS software oplossing voor eindpunt beveiliging, € 99,50 excl. bij Bitdefender, de basisprijs voor 3 apparaten per jaar. De nieuwste release van Bitdefender voegt verbeterde rapportage en notificaties mogelijkheden toe en extra filters om netwerk eindpunten makkelijker te beschermen.

F-Secure Protection Service for Business

fsecure icoonF-Secure Protection Service voor bedrijven, met een prijs die begint bij € 98,00 voor vijf apparaten per jaar (of € 19,60 per apparaat per jaar), is kwalitatief een bovengemiddelde eindpuntbescherming die zorgt voor de beveiliging van Windows desktopcomputers en servers, Linux, Mac, Android en iOS apparaten.

Panda Security Endpoint Protection

panda icoonPanda Security Endpoint Protection, is een SaaS softwareoplossing voor eindpunt bescherming met een prijskaartje dat begint bij € 196,50 voor vijf apparaten per jaar (of € 39,30 per apparaat per jaar). Hij vereenvoudigt de anders potentieel ingewikkelde werkelijkheid van eindpunt bescherming. Hij doet dit vooral door een goed ontworpen beheerconsole die intuïtief is en goed reageert.

Webroot SecureAnywhere Business Endpoint Protection

webroot icoonWebroot SecureAnywhere Endpoint Protection, met een prijs die begint bij € 18,91 per eindpunt per jaar, schrijft zijn reputatie toe aan het feit dat hij geen op handtekening gebaseerd SaaS software oplossing voor eindpunt bescherming is. De cliënt agent vertrouwt niet op een grote database van malware signatures (digitale handtekeningen), maar onderzoekt een breed scala attributen en gedragingen van programma’s.

Mobile security reviews

Avast Mobile Security & Antivirus 

icoon avast mobile security appAvast Mobile Security & Antivirus is een suite met tools voor uitgebreide beveiliging en backups maken van smartphones en tablets met het Android besturingssysteem. Avast Mobile Security & Antivirus biedt een volkomen concentratie van handige tools voor beveiliging en backup. Toch, als je een virusscanner wilt die meer dan basic is, zal je moeten betalen om Premium tools te gebruiken.

Kaspersky Internet Security voor Android

kaspersky icoonKaspersky Internet Security is een handig antivirus softwarepakket dat een degelijke bescherming biedt voor Android smartphones en tablets. Recentelijk heeft Kaspersky zijn veiligheidsproducten voor Android smartphones en tablets samengevoegd en dat is zeker een goede zaak. De grote schilden die vol lopen om virusscan percentages en updates aan te geven, zijn ongeveer net zo gebruikersvriendelijk als de applicatie zelf.

Norton Mobile Security

logo-nortonNorton Mobile Security  biedt een breed assortiment van tools voor de veiligheid en het beheer van je smartphone, allemaal zonder extra kosten. Redelijke functies voor wat betreft de gratis versie, maar de Premium versie rechtvaardigt niet de hoge jaarlijkse vergoeding. Lees deze recensie over Norton Mobile Security  om meer hierover te weten.

Trend Micro Mobile Security

trend micro icoonTrend Micro Mobile Security is een veiligheidsapplicatie voor Android telefoons en tablets en biedt een solide antivirus bescherming. Op gebied van computerbeveiliging is Trend Micro ongetwijfeld een gevestigde naam en is daarom teleurstellend dat zijn applicatie voor Android telefoons en tablets tekortschiet. Maar laten we met de positieve punten beginnen.

 Antivirus reviews

Avast Internet Security

icoon avast mobile security appTyperend voor een veiligheidssuite is dat ze antivirus, firewall en antispam integreert, vaak aangevuld door extra functies zoals encryptie of ouderlijk toezicht. Avast Internet Security blijft bij het basisproduct en voegt gewoon de antispam en de firewall bescherming toe aan de functies van zijn zelfstandige antivirus. De firewall is degelijk, maar de spamfilter heeft geen indruk op ons gemaakt.

AVG Internet Security

avg icoonWat heb je nu precies nodig in een veiligheidssuite? Antivirus en firewall zijn de hoofdcomponenten in de meeste suites (hoewel sommige moderne suites geen firewall bevatten). Andere componenten zijn, over het algemeen, spamfiltering, anti phishing bescherming en ouderlijk toezicht. Als je zonder ouderlijk toezicht kan, dan zou AVG Internet Security € 48,90 per jaar alles bevatten wat je nodig hebt.

Avira antivirus

logo-aviraSommigen zeggen dat de beste dingen in het leven gratis zijn terwijl anderen beweren dat je alleen datgene krijgt waar je voor betaalt. Wie heeft gelijk? Het juiste antwoord zit waarschijnlijk ergens tussenin. Avira Antivirus is gratis en zeker beter dan geen antivirus hebben of op de beperkte ingebouwde bescherming van Windows te moeten vertrouwen. Toch geven de tests aan dat Avira Antivirus het niveau van de beste gratis of betaalde antivirus producten niet haalt.

Bitdefender Total Security Multi Device

bitdefender icoonEen van de producten van Bitdefender is de Bitdefender Total Security Multi Device. In dit artikel zullen we de versie van 2019 met je bespreken. Het is een software welke al drie jaar op rij hoge ogen weet te gooien en een zeer complete beveiliging software voor je computer is tegen malware, phishing, spyware en natuurlijk tal van virussen.

BullGuard Internet Security

bullguard icoonBullguard is een bedrijf wat in 2002 is opgericht door Theis Sondergaard en Morten Lund. Het is een van de jongste bedrijven binnen de antivirus wereld. Veel bedrijven zijn gestart met het maken van een los antivirus programma, een los malware programma (anti malware) en bijvoorbeeld een anti spyware programma. Bullguard is een bedrijf wat direct met een complete beveiliging oplossing kwam.

F-Secure Antivirus

fsecure icoonF-Secure is een effectief antivirusprogramma die je pc beschermt tegen aanvallen van alle soorten malware. Dit doet het programma door zich te richten op de twee belangrijkste taken van een antivirusprogramma:
1. Beschermt tegen aanvallen van alle soorten malware
2. Verwijdert alle aanwezige malware

G Data Total Security

gdata icoonG Data Total Security is een erg uitgebreid en volledig antivirussoftwarepakket. Er kan zelfs gezegd worden dat G Data één van de meest volledige pakketten bevat in tegenstellen tot de concurrenten. G Data heeft nu nog meer beveiligingsfuncties toegevoegd aan haar al complete pakket zoals de mogelijkheid om een back-up te maken van je bestanden en harde schijf.

Intego Mac Internet Security

logo-integoIntego Mac Internet Security X8 is een van de meest doeltreffende software methoden om Macintosh computers te beveiligen. Denken dat Macs immuun zijn voor malware is niet juist. Beveiligingssoftware voor de mac zoals Intego Mac Internet Security X8 is nodig om je computer te verdedigen tegen virussen, trojaanse paarden, spyware en wormen.

McAfee Livesafe

mcafee icoonVoorheen hadden mensen vaak maar één pc en hadden ze nog nooit gehoord van tablets of smartphones. Tegenwoordig hebben we meer maar één pc en beschikt bijna ieder gezin over meerdere laptops, tablets, Mac’s en smartphones. Voor al deze apparaten is het belangrijk dat je ze beschermd tegen internet criminelen. Dankzij McAfee Live kun je al je apparaten in één keer beveiligen

Norton Security

norton icoonHet is tegenwoordig van groot belang om een goed antivirus programma op de computer te hebben. Het is de basis van het gebruik van een computer vandaag de dag. Norton Security heeft een mooie interface en weet als geen ander virussen buiten jouw computer te houden. Ook zijn er tal van extra functies waar je gebruik van kunt maken, zoals de functies voor veiligheid en privacy.

Trend Micro Antivirus Security

trend micro icoonVroeger dit jaar begon de gebruikelijke stroom aan updates voor antivirus software. Trend Micro Antivirus+ Security is niet veel veranderd sinds vorig jaar en blijft dus een efficiënte wapen tegen malware. Het hoofdvenster van het product is nagenoeg hetzelfde gebleven als in de versie van vorig jaar. Via de grote ronde knop in het midden lanceer je een snelscan waarbij je kan kiezen tussen een volledige of een aangepaste scan.

Webroot Secure Anywhere AntiVirus

webroot icoonHet bedrijf MRG-Effitas is in Engeland gevestigd. Het concentreert zich hoofdzakelijk op het testen van producten rondom de beveiliging van online bankieren. Vaak zie je ze met mooie rapporten komen en een 360 graden evaluatie. De evaluatie is een volledig malware spectrum en een meting van de tijd om het waar te nemen. In principe testen ze de nieuwste malware en of producten hier een bescherming tegen hebben.