BullGuard Internet Security 2019

BullGuard Internet Security

 

wit

Besturingssystemen

android

apple

windodws

Aantal installaties: 3 

 59,95

Beveiliging
100%
Gebruikersgemak
90%
Functies
70%
Systeembelasting
90%

Bullguard is een bedrijf wat in 2002 is opgericht door Theis Sondergaard en Morten Lund. Het is een van de jongste bedrijven binnen de antivirus wereld. Veel bedrijven zijn gestart met het maken van een los antivirus programma, een los malware programma (anti malware) en bijvoorbeeld een anti spyware programma. Bullguard is een bedrijf wat direct met een complete beveiliging oplossing kwam. Natuurlijk is Bullguard nog een klein bedrijf in vergelijking met bedrijven, zoals Avast , Norton en Microsoft. Het is echter een speler welke veel vertrouwen krijgt van haar gebruikers. Ook scoren ze altijd goed in de test om de internet security op een uitstekende manier uit te voeren.

Bullguard heeft wat anders gedaan dan al haar concurrenten. Ze heeft namelijk geen optie om slechts een enkele licentie voor een pc af te nemen. Je betaalt een bedrag van net geen zestig euro per jaar om direct meerdere Pc’s, Macs en Android devices te beveiligen. Eigenlijk is dat geen vreemde gedachte, aangezien je vaak naast je vaste computer nog een laptop hebt en een tablet of smartphone. Er is wel een antivirus pakket voor slechts een pc trouwens bij Bullguard. Het kost net geen dertig euro voor een jaar. Het is een standalone oplossing. Er zijn ook zeer aantrekkelijke prijsopties voor een meerjarig gebruik en een multi pc abonnement. In het complete Internet Security pakket van Bullguard zit naast een sterke firewall ook een goede virusscanner, malwarescanner, spyware scanner en natuurlijk ook een goede systeem back-up en kwetsbaarheidsscanner. Ook zijn er de PC  tune tools en de ouderlijke toezicht functie.

De installatie van de Bullguard

Het installeren van het complete pakket van Bullguard gaat bijzonder snel en gemakkelijk. Het begint met het downloaden om daarna de online installer op te starten. In vergelijking met andere antivirus pakketten is het totale pakket 80 tot 90 procent kleiner. Het is wel zo dat het na en tijdens de installatie de nieuwste viruspatronen moet downloaden. Dit is echter iets wat je ook bij de concurrenten en bij andere beveiligingsprogramma’s ziet. Het is wel verrassend, dat Bullguard zoveel te bieden heeft in zo’n klein pakket.

Het installeren begint met het downloaden van de installer. Hierna klik je op de knop Run om de installatie te lanceren. Vervolgens duurt het ongeveer 5 tot 7 minuten om de hele installatie af te ronden. Hoe sneller je internetverbinding, hoe sneller het geheel verloopt. Wanneer je klaar bent dan moet je jouw systeem herstarten om de configuratie te activeren. Ook wordt de firewall dan actief. Natuurlijk moet je ook je account registreren bij Bullguard als je het pakket gaat gebruiken.

BullGuard Internet Security Scherm

De interface voor de gebruiker

Wanneer je de computer opnieuw hebt opgestart zal er direct een systeemscan opgestart worden. Het gebeurt automatisch en gaat vanzelf. De duur van de scan is afhankelijk van hoeveel bestanden je hebt en programma’s op je computer. Hoe meer, hoe langer het duurt. Natuurlijk is dat wel begrijpelijk. Wanneer je echter de eerste scan af hebt gerond dan zal je het hoofdscherm weer zien. Er zijn dan zeven tegels waar je gebruik van kunt maken. De tegels zijn goed te gebruiken voor touchscreen en ook met de muis aan te klikken.

De interface heeft een gemakkelijk uiterlijk. Er zijn zeven tegels voor de Antivirus, de backup, de beveiligingslekken, de spamfilter, de pc tune up en ook de parental control functie. What you see is what you get. Ook zijn er knoppen voor de updates en de settings (de instellingen). Het is allemaal simpel en eenvoudig te gebruiken.

bullguard-antivirus

Bevat Pro Antivirus functies plus:

 • Realtime bescherming
 • Veilig browsen
 • Spamfilter
 • Dag en nacht ondersteuning

 29,95

bullguard-internet-security


 • Antivirus
 • Anti-malware
 • Beschermt tegen crashen
 • Bescherming op 3 pc’s
 • 5 gb back-up ruimte

 59,95

bullguard-premium

Bevat Security functies plus:

 • 25 gb back-up
 • Identiteitsbescherming
 • Social Media Protection

 89,95

Bullguard verdiende hoge scores in de onafhankelijke antivirus test labs waar Bullguard aan mee doet.  In de test van AV-Comparatives verdiende het de Advanced + rating voor 3 van de 5 test onderdelen en de Advanced beoordeling voor de andere 2. Dennis Technolgoy Labs geeft het AA certificaat dat de op een naar beste beoordeling is.

In de negen test van Virus Bulletin verdiende Bullguard voor alle negen het VB100 certivicaat. In de tests van AV-Test keer Bullguard 16 van een totaal van 18 punten. Alleen Bitdefender en Norton deden het beter met een totale score van 18 punten.

Bullgurad detecteerd dik 90 procent van alle malware monsters in de online tests. In de detectie van kwaardaardige urls werd ook ruim boven de 90 procent tegen gehouden. In de antiphising test deed Bullguard het boven gemiddeld goed.

De virusscan

Wanneer je met Bullguard een scan gaat uitvoeren dan zal je zien hoe snel alles wordt gescreend op bedreigingen. Alle bestanden en mappen worden nagekeken op potentiële bedreigingen voor jouw systeem. Je kunt tijdens het scannen trouwens niets merken van een vertraging van je bronnen of van je systeem. Dit kan bij andere antivirus programma’s wel eens anders zijn en je computer kan dan opeens een stuk trager worden.

Bullguard Instellingen

Onze beoordeling

Bullguard Internet security  is een uitstekend pakket om je  Windows computer, Mac en Android phone of tablet te beschermen. De Virus en malware detectie is erg goed en je hebt een zeer compleet pakket om je apparten veilig en goed te houden. De firewall en de Bullguard web bescherming zijn uitstekend.

De PC optimalisatie, de ouderlijke toezicht tools en de backup functies zijn erg mooi en gemakkelijk te gebruiken. Het is allemaal snel te benaderen via het gemakkelijk te gebruiken interface bij de Bullguard. De kwetsbaarheid test laat in een handomdraai zien wat er allemaal nog verbeterd kan worden. Ook zit er een top spam filter in om de spam en de mail te scheiden.

BullGuard Internet Security

Bekijk het product door op de onderstaande knop te klikken

Ga naar Bullguard.com > >