Bitdefender Total Security Multi Device

Bitdefender Total Security Multi Device

wit

Besturingssystemen
androidapplewindodws

Aantal installaties:  5+

 49,99

Beveiliging
100%
Functies
100%
Gebruikersgemak
100%
Systeembelasting
100%

Een van de producten van Bitdefender is de Bitdefender Total Security Multi Device. In dit artikel zullen we de meest recente versie met je bespreken. Bitdefender Total Security Multi Device is een software welke verschillende jaren op rij hoge ogen weet te gooien en een zeer complete beveiliging software voor je computer is tegen malware, phishing, spyware en natuurlijk tal van virussen. We sommen graag voor je op wat er allemaal in het pakket van de Bitdefender Total Security Multi Device zit. Het gaat onder andere om:

 • Een bekroond antivirus pakket
 • Een online backup
 • Een firewall
 • Een minimale invloed op computer prestaties
 • De synchronisatie en bestanden delen,
 • De beste antiphishing
 • Een systeem optimalisering
 • De bestanden encryptie
 • Het op afstand beheren
 • Het ouderlijk toezicht
 • De anti-diefstal

Bitdefender Total Security Multi Device is trouwens compatibel met Android, Apple Mac en ook met Windows.

Het is een geode combinatie met verschillende veiligheid componenten om een complete security suite te krijgen. Als je hier nog de PC optimalisering, de veiligheid functies en ook de backup functies aan toevoegt dan krijg je een compleet veiligheid pakket. Het is mooi en goed om te zien welke mogelijkheden dit mooie programma biedt.

Ken je Bitdefender van andere of eerdere versies?

Als je de oudere versies al kent van Bitdefender dan weet je hoe goed ze zijn om malware te weren. Ook zal je zien dat rondom het gebruiker interface niet veel is gewijzigd. Alle producten hebben eigenlijk nog steeds dezelfde interface. Het is dus gemakkelijk om de Bitdefender total suite te bedienen.

Bitdefender Total Security Veilig

De functies van Bitdefender

Deze antivirus wordt regelmatig gecontroleerd door onafhankelijke testbureaus. Ze geven allemaal goede cijfers en een uitstekende waardering voor dit complete pakket van antivirus bestrijding en van computer bescherming. Het kreeg pas nog van de Dennis Technology Labs een AA level beoordeling en certificering. Het is het op een na hoogste certificaat uit vijf niveaus. Ook de AV comparatives laten zien dat de Bitdefender een topper is op het gebied van anti virus bestrijding en computer bescherming.

De verschillende antivirus functies

De meeste standalone anti virus programma’s hebben vaak aardig wat extra functies voor een veiligheidssuite. Denk hierbij aan een veilige portemonnee: de wallet, een wachtwoord manager, safe pay, een beschermde omgeving om bank transacties in te verwerken via je browser. Ook is er een Rescue modus om de PC te herstarten, echter niet in de Windows omgeving. Het is een soort helpdisk zonder deze te moeten maken. Ook kunnen er snel ongepatchte kwetsbare punten gevonden worden.

bitdefender-antivirus-2017


 • Antivirus
 • Veilig surfen
 • Antiransomware
 • Antiphishing & Antifraude
 • Veilig Online bankieren
 • Op 3 apparaten

 39,99

bitdefender-internet-security

Bevat Antivirus functies plus:

 • AntiSpam
 • Firewall
 • Bestandsversleuteling
 • Ouderlijk Adviseur
 • Op 5 apparaten

 59,99

bitdefender-total-security-multi-device

Bevat Security functies plus:

 • Anti-Theft
 • Bescherming voor MAC
 • Bescherming voor Android
 • Betere prestaties

69,99

Dan is er nog de File shredder zorgt ervoor dat je gevoelige bestanden snel, goed en definitief kunt verwijderen. Ze kunnen daarna niet meer hersteld worden. Hierdoor weet je dus zeker dat de gevoelige bestanden en gegevens niet in de verkeerde handen terecht kunnen komen.

De bonus is waarschijnlijk toch wel de optie van de phishing filter. Het detectiecijfer was vijf procent beter dan dat van de Norton Security uit 2019. Het is een ingebouwde anti phishing bescherming. Phishing is het achterhalen van wachtwoord gegevens en ook de mogelijkheid om in te loggen op de bank gegevens. Hierin is de Bitdefender de beste in deze categorie.

Er zijn ook tune-up functies bij de computer waardoor het een mega suite genoemd wordt. Het zorgt voor een snelle en ook gemakkelijke verversing van het systeem. Je kunt met een klik alles optimaliseren. Het zorgt ervoor dat het schijfruimte vrijmaakt en de sporen van de computer en pc kan weghalen van alle ongewenste bestanden. Je kunt alles hierbij in detail volgen als je dat wilt.

De Registry cleaner en pc clean up tools zijn ook een zeer mooie optie voor de liefhebbers. Je kunt hiermee alle programma’s optimaliseren om nog beter op te starten. Ook kan er gekeken worden naar het gebruik van de schijfruimte.

Bitdefender mogelijkheden

Het spamfilter

Natuurlijk mag een spamfilter niet ontbreken. Hij is gemaakt voor de Outlook mail, Outlook expresse, Windows  mail en Thunderbird. Het testen liet zien dat 0,8 procent van alle goede mailberichten ook in de spam map terecht kwamen. Er werd bij de test 95 procent van de echte spam verwijderd.

Alles bij elkaar, voert de Bitdefender alle taken goed en zonder problemen uit. De gebruiker zal ook precies weten wat er allemaal aan de hand is. De firewall zal je nooit tot onduidelijke beslissingen dwingen. Het is een goed systeem wat detecteert en meldt.

Ouderlijk toezicht

Het ouderlijk toezicht kun je regelen via een centraal en online portaal. Je kunt de configuratie zo aanmaken, dat je het ook kunt toepassen voor Android apparaten en specifieke Windows  gebruiker accounts. Alle accounts van je kinderen kun je dus gemakkelijk beheren. Je kunt de vriendenlijst controleren en ook ongepast chats verbieden. Riskante taal wordt gemarkeerd en biedt je volop mogelijkheden om de gebruikers te blokkeren.

Bitdefender Laptop

De bestanden encryptie

Het is ook mogelijk om je te beschermen tegen spyware en ongewenst spionage. Je kunt bestanden in een kluis plaatsen, ze gecodeerd op je schijf plaatsen en later weer ontgrendelen. Het is een functie van de Bitdefender total Security 2019.

Een goede wizard zorgt ervoor dat je een goed proces krijgt. Het begint allemaal met het selecteren van de juiste bestanden en mappen. Kies de kluis welke je wilt gebruiken of kies voor een nieuwe kluis.  Het is allemaal erg gemakkelijk en wijst zichzelf eigenlijk. Alles wordt natuurlijk met een wachtwoord beveiligd.

Anti diefstal functies

Naast een bescherming tegen malware, spyware en virussen is het ook goed om de computer of laptop te beschermen tegen diefstal. Je kunt met het my Bitdefender dashboard alles snel instellen. Er is een lokaliseer knop en je kunt dan op een kaart zien waar het toestel is. Ook kun je het apparaat geheel blokkeren.  Het hele apparaat is dan vergrendeld. Het is zelfs mogelijk om alle bestanden op de harde schijf te verwijderen. Dit is natuurlijk een optie welke je gebruikt, wanneer je niet meer verwacht dat er een mogelijkheid is om het apparaat weer te vinden. Het is een onomkeerbare stap. Denk hier dus goed over na, voordat je hier gebruik van maakt.

De online backup

Bij het hele pakket hoort ook een abonnement met 2 gigabyte online back up ruimte. Je kunt gemakkelijk bestanden of mappen toevoegen aan de Safebox. Je kunt de mappen synchroniseren en dan gebruik maken van de backup of juist de back up aanvullen.

Weinig meetbare impact op het systeem

De Bitdefender Internet Security heeft weinig invloed op de systeemprestaties van de computer. Hierdoor is het een zeer geliefde virusscanner. Je kunt al je activiteiten blijven doen zonder, dat het langzamer of sneller zal gaan.

Onze beoordeling

Bitdefender Total Security Multi Device is een uitgebreid beveiliging pakket die geschikt is voor Windows, Android en Mac. Alle installaties kunnen centraal beheerd worden van af je account op de Bitdefender website. De basis namelijk de antivirus scoort jaar op jaar hoog in de onafhankelijke antivirus tests. De uitgebreide mogelijkheden zijn allemaal te beheren van af een overzichtelijk beheer paneel waar je zo mee aan de slag kunt. Bitdefeder Total Seuciryt Multi Device bevat een eindeloze lijst met security functies van firewall tot parant control en encryptie tot het earsen van bestanden. Dit product is een must have om je zelf en je dierbaren te beschermen tegen de vele online dreigingen vandaag de dag.

Bitdefender Total Security Multi Device

Bekijk het product door op de onderstaande knop te klikken

Ga naar bitdefender.nl