Intego Mac Internet Security

MAC Intego Internet Security

 

 

wit

Besturingssystemen
apple

 

Aantal installaties: 1+ 

 39,99

Beveiliging
95%
Gebruikersgemak
90%
Functies
90%
Systeembelasting
70%

Intego Mac Internet Security is een van de meest doeltreffende software methoden om Macintosh computers te beveiligen.

Denken dat Macs immuun zijn voor malware is niet juist. Beveiligingssoftware voor de mac zoals Intego Mac Internet Security is nodig om je computer te verdedigen tegen virussen, trojaanse paarden, spyware en wormen. Om indringers en bedreigingen tegen te houden, bevat Intego een twee-weg persoonlijke firewall. Het beschermt je ook tegen phishing fraudeurs. Sommige bedreigingen kunnen geen schade brengen aan Mac computers, maar blijven opgeslagen in je systeem en worden aan vrienden en collega’s doorgegeven die een pc gebruiken. Realtime bescherming tegen malware gebeurt op de achtergrond omdat elk bestand wordt gescand wanneer het wordt gemaakt, opgeslagen of gekopieerd. Terwijl de scanner op de achtergrond voor continu bescherming zorgt, kun je handmatige scans uitvoeren, op elk gewenst moment, om mogelijke bedreigingen voor je Mac te ontdekken.

Intego Mac Internet Security is een van de meest doeltreffende software methoden om Mac’s te beveiligen.

Doeltreffendheid

Toen AV Comparatives, de gerespecteerde onafhankelijke beveiligingssoftware testlab, met Intego werkte herkende de applicatie elke malware monster in de test. En wanneer AV-Test, ook een gerespecteerd onafhankelijke testlab, Intego opnam in een testreeks, detecteerde Intego 98,3 procent van de gevaarlijke monsters zonder het besturingssysteem merkbaar te vertragen. Omdat hackers steeds vaker de menselijke factor uitbuiten, in plaats van inbreuk te doen op besturingssystemen is het vermogen van Intego om phishing aanvallen af te weeren misschien nog belangrijker dan Intego’s efficiënte antimalware bescherming.

Intego Mac Firewall

Bescherming

Deze allerbeste Mac antivirus software omvat zowel on-access als on-demand antivirus bescherming tegen virussen, trojaanse paarden, spyware en wormen. Het analyseert actieve applicaties om te zien of ze zich als malware gedragen. De Intego Mac Internet Security is in staat om te detecteren en verdedigen tegen alle soorten malware, waaronder keyloggers, hacking-tools, dialers, scareware en spyware. Het vermogen van de applicatie om, naast iOS malware, ook Windows malware te verschonen verkleint de kans dat je Mac infecties downstream (stroomafwaarts) doorgeeft aan je Windows gebruikende vrienden.

De Intego’s eigen NetUpdate applicatie zorgt ervoor dat je snel en automatisch van de nieuwste updates en virusdefinities wordt voorzien. De updates zijn klein en zullen je systeem niet vertragen. Innovatieve filters voor je browser beschermen je tegen webbedreigingen zoals phishing, kwaadaardige sites en vervelende advertentie  banners. Met de Cookie Filter kun je ook zelf bepalen welke sites cookies mogen sturen en ontvangen. De nauw gerelateerde antivandal component van de Intego Mac antivirus software blokkeert inbraakpogingen. Als een van deze aanvallen zich voordoet, wordt het geblokkeerde adres toegevoegd aan een lijst om toekomstige aanvallen te voorkomen. Als je weet dat ze veilig zijn, kun je specifieke vertrouwde adressen aanwijzen.

De installatie is eenvoudig en zonder verwarring. De interface van Intego is  aangenaam in gebruik. Om te voorkomen dat gebruikers toegang krijgen tot bepaalde beschermde locaties, kan je de verbindingen beheren met specifieke applicaties. Met bescherming van de privacy, kun je ook de Data Vault (data kluis) gebruiken om te zorgen dat geen gevoelige informatie je computer kan verlaten. Zo kun je creditcardnummer, sofi-nummer of andere gevoelige informatie invoeren en de software zal verhinderen dat gebruikers per ongeluk deze gegevens online onthullen.

Intego Mac Internet Security heeft een complete set van controle instrumenten waarmee je toezicht kan houden op het netwerkverkeer. De verkeer monitor kan op verschillende manieren worden bekeken, van dynamische staafdiagrammen tot een twalftaal activiteitsmeters. Je kan zelfs het verkeer monitor (drie verschillende views) rechtstreeks vanaf de Mac OS X dock weergeven. Net als de meeste producten in onze review, scant ook deze software externe apparaten om te controleren op bedreigingen.

mac-internet-security


  • Antivirus
  • Firewall
  • Anti-Phising
  • Realtime bescherming
  • Gemakkelijke installatie

39,99

mac-premium-bundle

Bevat Internet Security functies plus:

  • Schijfruimte vergroten
  • Ouderlijk toezicht
  • Prestaties verhogen

 69,99

mac-washing-machine

Bevat voorgaande pakketten maar zonder:

  • Ouderlijk toezicht

 55,99

Hulp & Ondersteuning

De klantenondersteuning is door klanten bereikbaar in het Engels of in het Frans. De antwoorden op veelgestelde vragen zijn online, samen met uitnodigingen om te upgraden of je licentie te verlengen. De nieuwste downloads zijn gemakkelijk te vinden. Online vind je ook een uitgebreide kennisbank, vakkundig samengesteld en up-to-date. Alle handleidingen zijn ook beschikbaar om te downloaden. Via een upload link op de Intego support site kun je zelf ontdekte malware voorleggen aan de Intego Malware Research Team. Een resource centrum deelt tips en trucs uit.

Safe Mac

Intego Mac Internet Security

Tegenwoordig moet je ook Macs beschermen. Intego Internet Security for Mac beschermt tegen malware en geeft je controle over de beveiliging op netwerkniveau. In aanvulling op de verdediging tegen malware, beschermt Intego tegen phishing aanvallen, scareware en spyware. Onafhankelijke testlaboratoria zoals AV-Test en AV-Comparatives herkennen de doeltreffendheid van Intego in het beschermen van Macintosh computers van pogingen tot inbreuk op de beveiliging. Het is geen wonder dus, dat Intego concurreert onder de beste virusbescherming producten voor de Mac.

Mac safe Intego

Specificaties

Het overzichtsscherm van Intego Mac Internet Security geeft informatie over de manier waarop het programma wordt uitgevoerd en biedt real time feedback over zijn activiteiten. Het bevat knoppen en indicatoren die toegang bieden tot de belangrijkste functies van het programma. Gebruikers kunnen scans starten, netwerken bewaken en instellingen wijzigen voor de vele functies van Intego Mac Internet Security.

Intego Mac Internet Security is de beste antivirus voor Mac. Via de Intego Virus Monitoring Center die op Mac malware let, worden gebruikers beschermd van alle bekende bedreigingen. Wanneer Intego Mac Internet Security malware ziet, blokkeert het programma de geïnfecteerde bestanden en kan ze repareren of in quarantaine plaatsen, zodat Mac gebruikers veilig zijn

Intego Mac Internet Security beperkt zich niet tot de bescherming van Mac gebruikers tegen malware. Zijn krachtige persoonlijke firewall, samen met haar Antivandal, bieden grondige bescherming tegen alle soorten indringers en webbedreigingen. Intego Mac Internet Security stopt hackers voordat ze de Mac kunnen infiltreren.

Voorkomt dat software op slinkse wijze op externe servers aansluit en stopt applicaties die “naar huis bellen”. Gebruikers kunnen kiezen welke applicaties ze willen toestaan om verbinding met het internet te maken en alle anderen blokkeren om hun privacy te waarborgen.

Onze beoordeling

Intego Mac Internet Security heeft netwerkverkeer meters, logs vol van malware en netwerkactiviteit, gereedschap om te laten zien welke netwerken en diensten actief zijn en een snelle toegang hebben tot netwerk querytools (vraagstelling tools). Intego Mac Internet Security biedt beheerders de tools die ze nodig hebben om alle netwerkactiviteiten te monitoren.

Intego Mac Internet Security

Bekijk het product door op de onderstaande knop te klikken

Ga naar Intego.com > >