Disclaimer

BesteVirusscanner probeert ten alle tijden de website zo actueel en compleet mogelijk te houden. Dit doen wij door onze website zo zorgvuldig mogelijk te controleren. Onze informatie baseren wij op betrouwbare bronnen. Aan de informatie die op deze website staan kunnen geen rechten worden ontleend.

Het samenstellen en onderhouden van de website van BesteVirusscanner wordt met veel zorgvuldigheid en aandacht gedaan. Mocht je ondanks deze zorg toch enige schade oplopen, in welke vorm dan ook doordat je de geboden informatie hebt opgevolgd, dan is BesteVirusscanner hier niet aansprakelijk voor. Daarnaast kan BesteVirusscanner ook niet aansprakelijk worden gesteld voor gevolgen die het functioneren van de website kunnen veroorzaken.

Ledenkorting
Als je lid bent van BesteVirusscanner kun je gebruik maken van de korting die geldt voor de onlinedienstverlening. De korting geldt dus als je producten aanschaft van Kaspersky. Als je gebruik wilt maken van de korting, dan dien je hiervoor naar Ledenkorting te gaan. Hier kun je de korting aanvragen.

Als je producten koopt bij Kaspersky of gebruikt maakt van andere diensten van deze leveranciers, dan ga je een overeenkomst met hen aan. BesteVirusscanner is in dit geval geen onderdeel van deze overeenkomst. Om die reden kan BesteVirusscanner ook niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de overeenkomst. Tevens is BesteVirusscanner niet aansprakelijk wanneer één van de partijen de overeenkomst niet nakomt. Mochten je schade oplopen die in verband staat met de overeenkomst die je hebt afgesloten met Kaspersky.nl dan is BesteVirusscanner hier ook in geen enkele vorm aansprakelijk voor.

BesteVirusscanner benoemt een aantal leveranciers waar je dankzij de Ledenkorting een korting bij krijgt. Echter kunnen wij niet garanderen dat deze genoemde leveranciers ook goedkoper zijn dan andere leveranciers.

Als je vragen hebt of je hebt klachten over een bestelling of levering dan kun je het beste contact opnemen met de leverancier waar je de bestelling hebt afgenomen. De contactgegevens van alle leveranciers kun je vinden bij Ledenkorting.

Verwijzingen
BesteVirusscanner verwijst haar leden soms naar informatie die afkomstig is van derden. Bij deze verwijzingen gebruiken we vaak hyperlinks. Als je op deze hyperlinks klikt kom je op de betreffende website terecht. BesteVirusscanner is in geen enkele zin verantwoordelijk voor de inhoud op deze pagina’s van derden. Hetzelfde geld voor andere externe pagina’s waarnaar BesteVirusscanner verwijst. Mochten er gevolgen ontstaan doordat je de informatie opvolgt die staat weergegeven op de pagina’s van derden, dan is BesteVirusscanner hier niet aansprakelijk voor.

Informatie van bezoekers
BesteVirusscanner probeert om misbruik op de website zoveel mogelijk te voorkomen. Dit doen wij door zo vaak we kunnen de website te controleren. Helaas is het niet mogelijk om de controles altijd uitgebreid uit te voeren. Om die reden willen we je graag waarschuwen voor het feit dat sommige informatie niet is gecontroleerd. BesteVirusscanner ziet om die reden af van de verantwoordelijkheid over de inhoud van informatie die bezoekers op onze website plaatsen,.

Reclames
Op de website van BesteVirusscanner staat soms informatie die verstrekt wordt door adverteerders. BesteVirusscanner heeft geen directe invloed op deze informatie. Om die reden willen we je graag waarschuwen dat het kan voorkomen dat deze informatie niet geheel juist of ongevaarlijk is. De verantwoordelijkheid voor de inhoud ligt geheel bij de adverteerders.

Copyright
De weergegeven informatie en adviezen op de website zijn in het bezit van BesteVirusscanner. Hieronder worden ook de teksten, grafische vormgeving en logo’s verstaan. Alle gepresenteerde informatie op de website vallen onder de rechten van BesteVirusscanner. Het is daarom niet toegestaan om de inhoud van onze website over te nemen, dan wel te vermenigvuldigen of op een andere manier te verspreiden onder externe partijen. Als je graag onze informatie wilt gebruiken of delen dan kun je hier toestemming voor vragen. Pas nadat je van BesteVirusscanner toestemming hebt gekregen, mag je het verspreiden of delen met anderen.

Verwijzingen naar BesteVirusscanner
Je mag altijd anderen verwijzen naar de website van BesteVirusscanner. Wel zouden we hiervan graag op de hoogte worden gesteld. Je kunt dit doen door contact op te nemen met onze redactie.